MEER DAN EEN FOTO

Cases

Linssen Yachts

Bij Linssen Yachts, een familie bedrijf dat al decennialang de standaard zet in de productie van luxe jachten, is een combinatie van lifestyle en technische fotografie onontbeerlijk. Met gepaste trots verzorgen wij al sinds 1990 de fotografie van deze bijzondere, prachtige jachten.

Lifestyle fotografie gaat verder dan het vastleggen van de fysieke kenmerken van een jacht. Het draait allemaal om het overbrengen van een gevoel, een ervaring, en een manier van leven die hun klanten kunnen wachten wanneer ze kiezen voor een Linssen yacht. Dit is waar sfeer, emotie en creativiteit in het spel komen.

Naast de emotionele connectie die lifestyle fotografie teweeg bent, moeten we ook de technische aspecten van een yacht niet vergeten en leggen we ook alle technische aspecten vast. Denk hierbij aan de slaapvertrekken, machinekamers, badkamer en salon gedeelte. Dit omvat het beheersen van belichting, compositie, en nabewerking om ervoor te zorgen dat elk detail van een Linssen jacht tot zijn recht komt.

Het resultaat van onze inspanningen in lifestyle fotografie is een portfolio van sfeervolle beelden die de kern van het Linssen Yachts merk vastleggen; elegantie, comfort en tijdloze schoonheid.